اخبار

1402/3/8
تخمین ارزش بازار سیاه آثار هنری دزدیده‌شده بین ۶ تا ۸ میلیارد دلار
موزه‌ها با چالش‌های زیادی روبه‌رو هستند؛ از مشکلات مالی گرفته تا جذب مخاطب، نگهداری و امنیت اشیاء، آن هم در شرایطی که سرقت آثار هنری و تاریخی به یک تجارت جدی تبدیل شده و تخمین زده شده سالانه بیش از ۵۰ هزار اثر هنری در سراسر جهان به سرقت می‌رود. گمانه‌زنی می‌شود بازار سیاه آثار هنری دزدیده‌شده سالانه بین ۶ تا ۸ میلیارد دلار ارزش داشته باشد.
1402/3/8
نمایشگاهی با هدف بررسی آثار جعلی
«هنر و مصنوع» عنوان نمایشکاه گالری کورتالد لندن است که نقاشی‌ها، طراحی‌ها و مجسمه‌هایی را گرد هم می‌آورد که یک چیز مشترک دارند: اصل نیستند.
1402/3/2
برگزاری نمایشگاه کارتون موزه و معلولیت در خانه کاریکاتور ایران و مجموعه فرهنگی ،تاریخی سعدآباد
نمایشگاه "موزه و معلولیت" به مناسبت هشتمین سالروز موزه و معلولیت همزمان با روز جهانی موزه و هفته میراث فرهنگی با هدف تحقق حقوق افراد دارای معلولیت برای دسترس پذیری موزه‌ها و اماکن فرهنگی و هنری، نو آوری موزه ها و تامین نیازهای آموزشی- پژوهشی معلولان برگزار می شود.
logo-samandehi