اخبار

1400/5/16
چند پرسش از معاون هنری؛ از مجسمه های شهری تا واکسن هنرمندان
معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره ضرورت واکسیناسیون هنرمندان با توجه به آمار بالای مرگ و میر در بین این قشر، در گفتگو با ایسنا خاطرنشان کرد: «منطق و انسانیت حکم می‌کند افرادی که بیشتر در معرض خطر هستند، زودتر واکسینه شوند و گروه‌هایی که فعالیت های گروهی دارند و یا در ارتباط نزدیک با مردم و مخاطبان هستند مانند هنرمندان هم از این نگاه دور نیستند.»
1400/5/11
"از انسان تا نسیان" در گالری ایده
"از انسان تا نسیان" عنوان نمایشگاه گروهی نقاشی و مجسمه است که به کیوریتوری کیمیا نوریان از روز جمعه 15 مردادماه در گالری ایده برپا می شود.
1400/4/30
به محیط زیست نپردازیم، به چه بپردازیم؟
یک هنرمند نقاش با تاکید بر اهمیت موضوع محیط زیست، می‌گوید: بحث محیط زیست امروز مهمترین موضوع زیست بشر و موضوعی جهانی است. در حقیقیت جزو المان‌ها و موضوعاتی است که هنرمندان همه کشورها به جد باید به آن توجه کنند و به آن بپردازند. بحث زیست و حیات انسان باید برای بشر مهم‌ترین مسئله باشد و لازم است هنرمندان به این موضوع که زندگی انسانها را به طور جدی تهدید می‌کند، توجه داشته باشند.
1400/4/12
عملکرد هادی مظفری زیر ذره‌بین خودش
مدیرکل دفتر هنرهای تجسمی با مرور عملکرد این دفتر در زمینه تحقق برنامه‌های در نظر گرفته شده، همچنین در پاسخ به این پرسش که کدام یک از وعده‌ها و برنامه‌ها عملی نشده است؟ خاطرنشان کرد: می‌توان گفت که تمام وعده‌هایی که دادیم را شروع کردیم، اما برخی از آنها را به پایان نرساندیم.
1400/4/9
آغاز ثبت نام ترم تابستان خانه کاریکاتور
خانه کاریکاتور ایران به عنوان تنها مرکز تخصصی آموزش کارتون و کاریکاتور در ایران در راستای توسعه اهداف آموزشی و پژوهشی دوره های جدید خود را به عنوان مدرسه کاریکاتور برای مقاطع سنی کودک، نوجوان و بزرگسال برگزار می نماید.
logo-samandehi