فراخوان خارجی

1394/6/26
فراخوان پوستر هفته‌ی آگاهی از کَمپُست ۲۰۱۶
محتوای تصویر پوستر باید بر پایه‌ی استفاده از کمپست و منافع بازیافت پسماند غذایی و خانگی باشد. موسسه به‌ویژه به دنبال پوسترهایی است که اهمیت کمپست در حفظ منابع آبی را به نمایش می‌گذارند. زمانی که یک لایه‌ی نازک کمپست به خاک خالص اضافه می‌شود، مانع بسیار خوبی برای تبخیر رطوبت موجود در خاک می‌شود. تحقیقات دانشگاه واشنگتن نشان می‌دهد کمپست همچنین با نگه داری آب بیشتر در خاک نیاز گیاهان به آب را کم تر می کند. تنها با افزایش 5 درصدی مواد ارگانیک (پسماند غذایی) در خاک، قابلیت نگه داری آب در خاک چهار برابر خواهد شد. هنگام طراحی پوستر به خاطر داشته باشید که پوستر برنده در سرتاسر امریکا منتشر شده و لوگوی اسپانسر فراخوان نیز به آن اضافه خواهد شد. (مهلت ارسال آثار : 23 آبان 94)
1393/11/27
یازدهمین سه‌سالانهٔ پوستر بین‌المللی تویاما فراخوان داد
یازدهمین سه‌سالانهٔ پوستر بین‌المللی تویاما (IPT ۲۰۱۵) با موضوع ˝بررسی وضعیت فعلی طراحی پوستر˝ از تاریخ ۱۹ سپتامبر الی ۲۳ نوامبر ۲۰۱۵ (۲۸ شهریور الی ۲ آذر ۱۳۹۴) در موزهٔ هنر مدرن در تویاما برگزار می‌شود. (اتمام مهلت ارسال آثار)
1394/5/1
فراخوان مجله هنری ArtAscent کانادا
هدف مجله هنری ArtAscent یافتن هنرمندان جهان از طریق فراخوان و معرفی آنها به دوستداران هنر از طریق انتشار مجله ArtAscent و نمایش آثارشان در وب سایت ArtAscent میباشد. (اتمام مهلت ارسال آثار)
1394/5/17
فراخوان طراحی پوستر حاشیه‌ی آدلاید ۲۰۱۶
جشنواره‌ی سالانه‌ی حاشیه‌ی آدلاید (Adelaide Fringe) که در جنوب استرالیا برگزار می‌شود از هنرمندان و طراحان‌گرافیک سراسر دنیا دعوت می‌کند تا در فراخوان پوستر ۲۰۱۶ شرکت نمایند. (اتمام مهلت ارسال آثار)
1394/6/31
فراخوان مسابقه طراحی یک اوراسیا ی جدید
اوراسیا ترکیب دو قاره ی آسیا و اروپا است. در بین آسیا و اروپا مرزبندی طبیعی وجد ندارد و مرز میان این دو قاره بیش تر تاریخی و فرهنگی می باشد. در این مسابقه ی طراحی خواسته شده که تصور کنید به دلیل آشوب های کنونی، این مناطق به نابودی مطلق رسیدند. فرض کنید کشور ها به خاطر جنگ ویران و رها شدند و هزاران سال از فرهنگ و تمدن های بزرگ از میان رفتند! (اتمام مهلت ثبت نام و ارسال آثار)
1394/7/13
طراحی لوگو برای مرکز فرهنگی بامیان و کانون خلاق بامیان
مرکز فرهنگی بامیان و کانون خلاق بامیان دفتر یونسکو در کابل بدین وسیله از تمامی طراحان خلاق و علاقمندان (به گونه ی انفرادی یا شرکت) برای اشتراک در رقابت طراحی لوگو رسمی برای مرکز فرهنگی بامیان و طراحی لوگو برای کانون خلاق بامیان دعوت می نماید. (اتمام مهلت ارسال آثار)
1394/5/16
فراخوان Le Dame Art Gallery
تمام هنرمندان در هر سبک و در رشته های نقاشی ، عکاسی ،هنر دیچیتال، چاپ و ترکیب مواد میتوانند در این فراخوان شرکت نمایند.
<< آخرین صفحه < صفحه بعدی صفحه قبلی > اولین صفحه >>

صفحه شماره: 42

تعداد كل : 839
logo-samandehi